SMME TRADUCERI AUTORIZATE BUCURESTI

Traduceri autorizate si legalizate

Servicii de traduceri autorizate Bucuresti


Unul dintre cele mai solicitate servicii oferite de firma noastră, țînând seama de largă deschidere europeană actuală, îl reprezintă serviciul de traducere.

Acesta se adresează, că de altfel toate serviciile noastre, atât persoanelor fizice, cât și celor juridice, instituții și companii.

Traducerile sunt utile tuturor acelora care au sau intenționează să inițieze un contact interlingvistic.

Traducătorii noștri acoperă o gama variată de domenii, cum ar fi juridic, tehnic, medical, economic, agricol.

Numărul mare de traducători și bună pregătire a acestora, însoțite de o importantă experiență constituie resursele necesare pentru a traduce un număr mare de pagini pe zi. Folosim CAT-tools în funcție de solicitările clientului, dar și de necesitățile impuse de text

În afară de servicii de calitate, de livrare promptă și respectarea termenelor stabilite, centrul nostru este oricând dispus la negocieri directe, oferind discount-uri importante clienților fideli sau acelor clienți care au un volum mare de traducere, fie ei și la prima colaborare cu firma noastră.

Serviciul efectiv de traducere  poate fi însoțit de serviciu de corectură și de tehnoredactare. Astfel că putem afirmă că oferim întreagă gama de servicii necesare


pentru transpunerea unui document dintr-o limba în altă, în formă identică cu originalul sau în orice altă formă solicitată de beneficiar.

Serviciile oferite pe acest segment includ traducere, retroversiune sau chiar traducere cross (traducerea unui material dintr-o limba străînă într-o altă limba străînă), toate la același standard  de calitate, efectuate cu profesionalism și în termen.

Apelând la serviciile noastre de traduceri autorizate Bucuresti, veți depăși barieră comunicării și înțelegerii, indiferent de limba străînă, putând să va concentrați asupra fondului, căci de formă ne vom îngriji noi!

Acoperim un număr mare de limbi străine,  care includ un numai limbile europene, ci și pe cele din afară spațiului european.

Puteți apela oricând la noi pentru traduceri autorizate si legalizate Bucuresti si Ilfov în și din:

Engleză, daneza, germană, franceză, italiană, spaniolă, portugheză, maghiară, greacă, poloneză, rusă, bulgară, cehă, slovacă, slovenă, croată, sârbă, olandeză, norvegiană, finlandeză, turcă, suedeză, albaneză, macedoneană, bosniacăletonă, estona, lituaniană, thailandeză, chineză, japoneză, arabă, ebraică

Pentru limbile rare ( letonă, estona, lituaniană, bosniacă, thailandeză) avem colaborări cu traducători, intrepreti și centre de traduceri Bucuresti si Ilfov din străînătate, astfel încât să putem acoperi întreagă paleta de solicitări.


SMME TRADUCERI

De ce sa lucrezi cu noi?

Alegand SMME Traduceri Autorizate Bucuresti veti beneficia atat de un raport calitate-pret excelent cat si de experienta vasta a traducatorilor din cadrul biroului de traduceri autorizate si legalizate Bucuresti.


Experienta

Ne mandrim cu traducatori cu o experienta de peste 18 ani in traduceri autorizate Bucuresti


Promptitudine

Promptitudinea este o calitate pe care se bazeaza biroul nostru de traduceri din Bucuresti, inca de la infiintarea acestuia.


gradinita Iasi | cabinet stomatologic pantelimon | consultatie oftalomologie sector 3 | inchiriere avion privat | incalzire electrica in pardoseala | Béton Imprimé Gent | Cazare Bran Moieciu cazare regim hotelier Resita Cabina foto Iasi convectoare electrice Asigurari RCA Radauti Incalzire electrica in pardoseala Fibaro Shop obiecte argintate
APELARE RAPIDA