Cursuri engleza si germana BucurestiCursuri engleza si germana in Bucuresti si PloiestiCursuri de formare profesionala BucurestiNe-am specializat în furnizarea de cursuri personalizate de limbi străine pentru a ajuta angajații să dobândească abilități lingvistice solide, esențiale într-o lume globalizată și interconectată.

Misiunea noastră este să oferim instruire de calitate și să ajutăm angajații să-și îmbunătățească competențele de comunicare în limbi străine, permițându-le să fie mai eficienți în mediul lor de lucru și să-și dezvolte oportunitățile de carieră.

Ce ne diferențiază?

Program personalizat: Ne adaptăm cursurile pentru a se potrivi nevoilor și obiectivelor specifice ale companiei dumneavoastră. Fie că este vorba de dezvoltarea abilităților de comunicare generală sau de pregătirea pentru interacțiuni de afaceri specifice, putem crea un program personalizat care să corespundă cu exactitate cerințelor dumneavoastră.

Profesori experimentați: Lucrăm cu o echipă de profesori nativi și cu experiență, care au cunoștințe solide în predarea limbilor străine pentru adulți. Aceștia utilizează metode de predare eficiente și materiale actualizate pentru a facilita învățarea și progresul rapid.

Flexibilitate: Înțelegem că timpul angajaților este prețios, așadar oferim opțiuni flexibile de programare a cursurilor. Putem organiza sesiuni de învățare în timpul orelor de lucru, în pauzele de prânz sau în afara programului de lucru, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Evaluare și monitorizare: Efectuăm evaluări inițiale pentru a identifica nivelul de limbă al participanților și pentru a crea grupuri de studiu omogene. De asemenea, monitorizăm progresul fiecărui participant pe parcursul programului pentru a ne asigura că obiectivele de învățare sunt atinse.


Oferta noastră de cursuri de limbi străine include:

Cursuri generale de limbă: Oferim cursuri complete pentru începători, intermediari și avansați. Acestea acoperă aspecte fundamentale ale limbii, precum gramatică, vocabular, citire, scriere, ascultare și vorbire.

Cursuri specializate: Dacă angajații dumneavoastră au nevoi specifice de limbă legate de industria în care activează (cum ar fi afaceri, tehnologie, medical etc.), oferim cursuri specializate pentru a aborda aceste aspecte.

Cursuri de comunicare și negociere: Învățați abilități de comunicare eficientă, negocieri și prezentări în limba străină pentru a vă spori performanța în relația cu clienții și partenerii internaționali.

Pentru a afla mai multe informații despre oferta noastră de cursuri de limbi străine sau pentru a programa o întâlnire în vederea discutării nevoilor specifice ale companiei dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați


SMME TRADUCERI

De ce sa lucrezi cu noi?

Alegand SMME TRADUCERI veti beneficia atat de un raport calitate-pret excelent cat si de experienta vasta a traducatorilor din cadrul biroului de traduceri autorizate si legalizate.


Experienta

Ne mandrim cu traducatori cu o experienta de peste 18 ani in traduceri autorizate


Promptitudine

Promptitudinea este o calitate pe care se bazeaza biroul nostru de traduceri, inca de la infiintarea acestuia.


QUICK CONTACT
en_USEnglish